Difficulty with the demo

Comments

8 comments

  • Avatar
    DougO
    First guess is that you do not have read/write permission for the IMPLAN Pro directory and subdirectories. If you do not have an IT person and do your own machine maintenance then this obviously is not the problem. If you do, have him give you the permissions.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DougO
    First guess is that you do not have read/write permission for the IMPLAN Pro directory and subdirectories. If you do not have an IT person and do your own machine maintenance then this obviously is not the problem. If you do, have him give you the permissions.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ccooper
    I checked with the IT guy and I do have the appropriate permissions. Here is a screen shot of the error message:
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ccooper
    I checked with the IT guy and I do have the appropriate permissions. Here is a screen shot of the error message:
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ccooper
    .... trying again to attache screen shot:
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ccooper
    .... trying again to attache screen shot:
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DougO
    Call us at 651-439-4421 so we can ask some questions to work through this.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DougO
    Call us at 651-439-4421 so we can ask some questions to work through this.
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.