Problem with Induced Effects in some Linked Models

Comments

8 comments

  • Avatar
    Doug Olson
    Using 2009 data I created a Marin & San Francisco model and linked it with Los Angeles (one of your 4 problem regions). The results looked reasonable. First, I want to be sure you have updated the software (My current version is 3.0.11.2 - under Help>About). If the update doesn't fix it I will need to create the 14 regions to try it. Send the list of counties (e-mail to info@implan.com) for the 14 regions. Thanks
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tepa Banda
    Thanks, I just sent an email with the list of counties for each of the 14 regions. The subject line is "MRIO analysis - 14 California regions". By the way, I also have the same version of IMPLAN 3.0.11.2
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Doug Olson
    Got the e-mail, will give it a shot. I suspect there is a null value in some of the commuting data, but that is a shot in the dark. I will let you know when we figure it out.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Doug Olson
    We can not get the error to re-occur. I'm checking with the programmer to see if re-downloading the data files will refresh your commuting data binaries. I think you may have a corrupt file. If you don't want to wait, you can call the office and they can update the commuting data on your appliance right away.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Doug Olson
    You will need to call the office (651-439-4421) to have a tech update the CA commuting data for you.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tepa Banda
    I called the office and a tech updated the data on my device. I'm re-constructing the models and will let you know after I re-run the MRIO analysis. Thanks again.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Doug Olson
    One of the programmers is looking at the same regions to make sure I didn't screw up the test, let us know how it goes.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tepa Banda
    I've done 1 run using San Diego-Imperial region as the primary with all 13 linked regional models and the results look good (normal).
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.